(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Americké smažené kuře
Potřebné ingredience
1 kuře, 350 ml podmáslí, 125 hl mouky, 1 lžíce soli, 1 lžíce sladké papriky, 1/2 lžíce mletého černého pepře, 1/2 lžíce sušeného česneku, , špetka strouhaného muškátového oříšku, olej
Postup přípravy
Do mísy nalijeme podmáslí.
Vložíme do něj kuře, rozporcované na 8 dílů a několikrát v něj kuře obraťte.
Přikryjte nechejte 2 hodiny marinovat, občas kuře obraťte.
Ve velké nádobě smíchejte moukuse solí, paprikou, pepřem, česnekem a muškátovým oříškem.
Kuře vyndejte, nechcte okapat, a obalte v ochucené mouce.
Poté dejte kousky do fritézy a frutijte do zlatova.
Vložíme do něj kuře, rozporcované na 8 dílů a několikrát v něj kuře obraťte.
Přikryjte nechejte 2 hodiny marinovat, občas kuře obraťte.
Ve velké nádobě smíchejte moukuse solí, paprikou, pepřem, česnekem a muškátovým oříškem.
Kuře vyndejte, nechcte okapat, a obalte v ochucené mouce.
Poté dejte kousky do fritézy a frutijte do zlatova.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé